Wie wij zijn en wat we doen

WIND Internet is een Friese webbouwer uit Leeuwarden. We werken al meer dan 10 jaar in opdracht van grote en kleine bedrijven en overheidsorganisaties. Dat zijn allemaal organisaties waar al systemen draaien en met elkaar moeten communiceren. Dat betekent voor ons dat we in sommige opdrachten best inventief moeten zijn, want een website bouw je nooit in het luchtledige.

Hoe ingewikkeld de klus of de techniek ook is, we kunnen nog steeds zeggen: het is overal nog steeds gelukt. Wij leveren u geen stapels ingewikkelde documenten met eindeloze reeksen tabellen, maar ook geen losse, vrijblijvende afspraken. Wij hebben de 'Methode WIND'. Een persoonlijke en oplossingsgerichte manier van samenwerken met korte lijnen.

De Methode WIND Internet

Onze klanten waarderen ons om de nuchtere, praktische manier van zakendoen. Het valt ons eigenlijk niet zo op, we zijn vooral graag onszelf. Als we het hebben over projectmanagement, dan denken we niet aan stapels papier of grote schema's.

Natuurlijk weten we wat een webproject is en werken wij met planningen. Maar wij beschrijven ons projectmanagement liever in termen van samenwerking. Wat is er nodig en wat niet? Wat hadden we ook al weer bedacht in de beginfase, maar hebben we nu niet nodig? Wat hebben we over het hoofd gezien, maar blijkt nu wel nodig? Dit soort onderwerpen zijn voor ons geen projectrisico, we beschouwen ze als onderdeel van ons dagelijks werk. Dat betekent voor u dat u niet voor verrassingen komt te staan in de planning of in het budget.

Technische perfectie

Als technische partij weten we alles van wat er onder de motorkap van een website nodig is. De Webrichtlijnen hebben geen geheimen voor ons. U hoeft echter niet bang te zijn dat we met u spreken in termen van nullen en enen. In tegendeel, u spreekt en ziet ons net zo vaak als nodig is om iets goeds op te leveren. Dit is wat we noemen 'De Methode WIND'. Onze methode is glashelder en de projectaanpak plezierig overzichtelijk en flexibel. Dat werkt twee kanten op: maken we minder uren dan begroot, dan betaalt u ze niet. Maar zijn we toch nét wat langer bezig dan begroot, dan hoort u dat van ons. En verzinnen we een passende oplossing.

Laatste stand der techniek

Onze professionele websitebouwers zorgen er voor dat uw website aan de hand van de laatste technieken wordt gerealiseerd. Zij beschikken over uitgebreide kennis op het gebied van (X)HTML, SQL, FLASH, PHP, JAVA, DHTML, XML etc. etc.

Op zoek naar een webdesigner?

Webdesign en alles wat daarbij komt kijken is een vak apart. We houden van goede ontwerpen. Die laten we maken door partijen die daar net zo goed in zijn als wij in het bouwen. Met als resultaat: een werkende website die voldoet aan uw eisen en wensen. 

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij komen graag meer vertellen over wie we zijn en wat we doen. Maar we zijn vooral benieuwd wat we voor u op kunnen lossen.