Maatwerk voor gemeente Oisterwijk

Gemeente Oisterwijk is al jaren klant bij ons. Het begon met het maken van het intranet in 2012 en de website in 2014. Daarna volgde het gezamenlijk intranet met Goirle en Hilvarenbeek dat vorig jaar succesvol is opgeleverd. Opnieuw gaf de gemeente Oisterwijk het vertrouwen aan WIND Internet om het nieuwe www.oisterwijk.nl te realiseren. “De samenwerking verliep heel plezierig en de communicatie was open en duidelijk. Door tijdens het traject zeer nauw contact te hebben met projectleider Ronald was het goed mogelijk om tijdig bij te sturen en de verwachtingen naar elkaar toe scherp te stellen. Er is echt maatwerk geleverd”,  geeft Barbara Hooijmaijers aan. 

Een website blijft een continu proces van bijhouden en verbeteren. Dat geldt zéker voor een gemeente die naar burgers toe een grote verantwoordelijkheid heeft in het helder communiceren. Het belangrijkste van een website is uiteraard dat je als bezoeker vindt wat je moet vinden: dat mag dan niet teveel tijd kosten én je moet op een eenvoudige manier iets kunnen regelen. Maar liefst 70% van de bezoekers bekijkt de website van gemeente Oisterwijk op hun mobiel wat een extra reden was om ervoor te zorgen dat de website daarop ook goed leesbaar zou zijn en zou werken.

De vernieuwde website heeft een frisse en rustige uitstraling, die aansluit op de huisstijl van gemeente Oisterwijk. Alle onderwerpen zijn te vinden in het menu op de homepage. Met behulp van korte hulpteksten krijg je als bezoeker te weten wat je op elke pagina gaat vinden: dat zorgt ervoor dat de kans dat je de juiste link aanklikt, groter wordt.

In het nieuws wordt regelmatig genoemd dat projecten de deadline niet halen. Ons streven is altijd om juist wel voor de deadline op te leveren en dat vraagt betrokkenheid en inzet. We zijn daarom heel blij dat we ook nu weer konden opleveren zoals gepland. Dit is ook te danken aan de toegewijde inzet en focus van Barbara en haar collega’s.

Image mask
“Door tijdens het traject zeer nauw contact te hebben met projectleider Ronald was het goed mogelijk om tijdig bij te sturen en de verwachtingen naar elkaar toe scherp te stellen. Er is echt maatwerk geleverd”
Image overlay
Foto Barbara Hooijmaijers

Barbara Hooijmaijers-Pype

Gemeente Oisterwijk