Een blik op de samenwerking tussen gemeente Goirle en WIND Internet

Drie gemeentelijke websites in één omgeving: GHO

In de wereld van digitale innovatie blijft de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke, toegankelijke en visueel aantrekkelijke website een cruciale stap voor elke gemeente. Nathalie van Zundert, een ervaren professional in dit veld en projectleider voor gemeente Goirle, deelt haar recente ervaring met het ontwikkeltraject van een gemeentelijke website, in samenwerking met WIND Internet.


Ervaring met het ontwikkelingsproces
"Dit was de tweede keer dat ik een ontwikkeltraject deed samen met WIND Internet," vertelt Nathalie van Zundert. “Deze keer was het project gericht op het ontwikkelen van een website voor Goirle, die op hoofdlijnen een kopie was van de site van Hilvarenbeek. Nu zitten er 3 gemeentelijke websites in één omgeving (Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk). Zo kunnen we beter de samenwerking zoeken.”

Doelen en resultaten
Nathalie van Zundert:  “We vonden het belangrijk dat de website inwoners helpt hun taken uit te voeren, dat het aansluit op het gedrag en dat we er een flinke stap mee zetten op het gebied van digitale toegankelijkheid.” Van Zundert gelooft dat deze doelen succesvol zijn bereikt, wat de waarde van het project onderstreept.
Voor de huisstijl heeft gemeente Goirle een extern bureau ingeschakeld. Dit heeft veel positieve reacties opgeleverd, zowel van het projectteam als van de inwoners.

Gebruikersvriendelijkheid
Een cruciaal aspect van de nieuwe website is de gebruikersvriendelijkheid, iets wat duidelijk naar voren kwam uit de feedback van de inwoners via een uitgezette vragenlijst. "Inwoners vonden de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk," aldus Van Zundert.

Communicatie en samenwerking
De communicatie en samenwerking met het team van Wind Internet, en in het bijzonder de bijdrage van Ronald van Gelderen, werden zeer gewaardeerd. Zijn kennis, geduld en vermogen om een brug te slaan tussen de technische en de klantzijde werden als cruciaal voor het succes van het project beschouwd.

Algemene tevredenheid en aanbeveling
Nathalie van Zundert uit haar algemene tevredenheid over de opgeleverde website en zou de diensten van Wind Internet zonder twijfel aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar professionele websiteontwikkeling. "We zijn erg tevreden met de website," concludeert ze.

Deze samenwerking en het uiteindelijke succes van het project benadrukken niet alleen het belang van duidelijke doelstellingen en effectieve communicatie, maar ook de waarde van een plezierige samenwerkingservaring. Voor Wind Internet markeert de tevredenheid van Nathalie van Zundert en haar team het succes van dit project. Het feit dat de klant blij is met het resultaat, beschouwen zij als de ultieme bevestiging van hun inzet en expertise. Deze positieve uitkomst onderstreept het belang van een goede relatie tussen klant en dienstverlener in de wereld van digitale ontwikkeling.

Image mask
"Inwoners vonden de website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Kortom: We zijn erg tevreden met de website"
Image overlay
Logo gemeente Goirle

Nathalie van Zundert

Projectleider gemeente Zundert