De ervaring van anderen vinden we belangrijk

“Met WIND Internet hebben we in een hele korte tijd met elkaar een prachtige website neergezet. WIND Internet heeft ons er ontzettend goed in ondersteund om dat snel voor elkaar te krijgen.” 

Zoeken en vinden

Aan het woord is Jeanine Langkamp, adviseur informatiedienstverlening. “In de zoektocht naar een nieuwe leverancier voor onze website hebben we gekeken naar wat er op de markt is aan flexibele en gebruikersvriendelijke systemen, maar we zijn ook gesprekken aangegaan met andere gemeentes, om te vragen naar hun ervaringen. Ook hebben we de 200OK lijst van Jules Ernst aandachtig doorgenomen. Die ervaring van anderen vinden we belangrijk, we hoeven niet zo nodig opnieuw het wiel uit te vinden. WIND Internet staat er net zo in, zij zijn ook van het delen van kennis en dat werkt heel prettig.
 
We wilden bovendien een flexibel systeem, en dat is TYPO3. WIND Internet is in de zoekperiode een paar keer langs geweest om informatie en demo's te geven over hun producten. We hebben ook veel gebeld in die tijd, dat was een fijne manier van communiceren. In sommige gevallen gingen ze zelfs 's avonds of in het weekend voor ons aan het werk, dat maakt ze erg betrokken.”

Website gemeente Stadskanaal
Screenshot website Gemeente StadskanaalScreenshot website Gemeente StadskanaalScreenshot website Gemeente StadskanaalScreenshot website Gemeente Stadskanaal
Image mask
“WIND Internet staat er net zo in, zij zijn ook van het delen van kennis en dat werkt heel prettig"
Image overlay
Foto Janine Langkamp

Jeanine Langkamp

Adviseur informatiedienstverlening