Meld illegale inhoud

Om ervoor te zorgen dat onze digitale omgeving veilig en respectvol blijft voor iedereen, bieden wij u de mogelijkheid om illegale of schadelijke inhoud te melden die u op onze website of servers tegenkomt. Het melden van dergelijke inhoud is een belangrijke stap in het handhaven van een veilige online gemeenschap en zorgt ervoor dat de hostingdiensten die wij aanbieden een betrouwbare ruimte blijft voor iedereen.

Voordat u het meldingsformulier invult, moedigen we u aan eerst contact op te nemen met de eigenaar van de website waarop de betreffende inhoud zich bevindt. Veel situaties kunnen snel en effectief worden opgelost door directe communicatie met de verantwoordelijke partijen. Dit biedt website-eigenaren de gelegenheid om op de hoogte te worden gesteld van mogelijk problematische inhoud op hun platform en stelt hen in staat passende maatregelen te nemen voordat er een formele melding wordt gedaan. Indien u na het contact met de website-eigenaar geen bevredigende oplossing bereikt of geen reactie ontvangt, vragen wij u om uw bevindingen via ons meldingsformulier aan ons door te geven. 

Hoe een melding maken:

Identificeer de inhoud: Als u illegale of schadelijke inhoud tegenkomt, noteer dan de specifieke locatie (URL) waar deze inhoud gevonden kan worden.
Vul het meldingsformulier in: Gebruik het meldingsformulier hieronder om de details van uw melding aan ons door te geven. Vul alle gevraagde informatie nauwkeurig in, inclusief uw contactgegevens, de aard van de inhoud, en de locatie van de inhoud op onze website of servers.
Dien uw melding in: Na het invullen van het formulier, verstuur het door op de verzendknop te klikken. Uw melding zal vertrouwelijk worden behandeld en door ons team worden beoordeeld.

Maak een melding