Midden-Drenthe klaar voor de toekomst

Gemeente Midden-Drenthe was net als alle andere overheden verplicht om het maken van een nieuwe website meervoudig onderhands aan te besteden. Uit het pakket van eisen dat ze opstelden, kwam WIND Internet al uit de voorselectie. “WIND Internet won de inschrijving vervolgens op alle punten van de andere drie partijen”, vertelt Jeroen Dijkema namens de gemeente.
 
WIND Internet heeft vooral goed geluisterd naar en ingespeeld op de specifieke wensen die we hadden. Dat maakte de presentatie meteen heel persoonlijk en het contact goed. Ze kwamen vervolgens met een duidelijke planning. Tot de livegang overlegden we (bijna) elke week met WIND Internet om de doelstelling te halen.
 
TYPO3 kenden we nog niet, we werkten nog met een oud log systeem dat ooit vanuit een programmeursgedachte ontworpen was. TYPO3 was een verademing om mee te werken, en bovendien klaar voor de toekomst. Het leverde voor onze gemeente aan de voorkant een website op die overzichtelijk is en rust uitstraalt. De reacties zijn heel positief.
 
We wilden heel graag heel snel live. Ondanks onze inzet en die van WIND Internet ging dat minder snel dan verwacht, maar konden we wel snel live met een beperkt aantal pagina’s. Daar komt nog het nodige werk achter weg. Zo willen we ook nog aan de slag met webformulieren en de kennisbank. De samenwerking met WIND Internet blijft daarom nog wel even doorgaan!
 

Image mask
"TYPO3 was een verademing om mee te werken, en bovendien klaar voor de toekomst."
Image overlay

Jeroen Dijkema

Webcoördinator