Add-in ontwikkeld: Outlookafspraken naar Petear

Add-in ontwikkeld: Outlookafspraken naar Petear

donderdag 11 december 2014

Organiseren van een vergadering? Het plannen begint vaak in Outlook agenda. Via de planningsweergave is te zien wie op welk moment beschikbaar is. Tot nu toe moest een vergadering in Outlook agenda én in Petear aangemaakt worden. Dat is verleden tijd. Het is vanaf nu mogelijk een afspraak in Outlook te plannen en door te plaatsen naar Petear. Handig!

Werking

De Add-In creëert een koppeling via een knop in Outlook. Deze knop realiseert een vergadering in Petear, op basis van een afspraak in de Outlook agenda. De gegevens uit Outlook - zoals tijdstip, locatie en genodigden - worden geplaatst in Petear. Ook in Outlook gebeurt wat: in de afspraak wordt een url opgenomen naar de vergadering. In de agenda is op deze manier meteen zichtbaar dat de stukken van het overleg in Petear te vinden zijn. De vergadering is vanuit de Outlook agenda te openen. Ook handig!

Petear

Petear is de oplossing die WIND Internet heeft gebouwd voor het papierloos vergaderen. Het is een platformonafhankelijke oplossing: werkt op desktop en tablet. Installatie van een App is niet nodig. 

Wilt u kennismaken met Petear? Bel dan 058-2802887 voor een gratis rondleiding. Kijk op www.petear.nl