Met Petear op congres over de impact van apps

Met Petear op congres over de impact van apps

woensdag 11 december 2013

Deze week waren we op het congres 'De impact van apps op papierloos - digitaal vergaderen en besturen'. Een middag vol met inspirerende voorbeelden en praktijkcases, georganiseerd door KBenP. 

Naast de mogelijkheden van de techniek bij het realiseren van papierloos vergaderen, waren er ook ervaringen van organisaties die al stappen hebben gemaakt als het gaat om het gebruik van apps en mobile devices in een bestuurlijke omgeving. 

Petear

Petear is een unieke toepassing voor papierloos vergaderen. Het maakt het voorbereiden van een vergadering een stuk simpeler, de deelnemers beschikken allemaal tegelijk en van tevoren over dezelfde informatie en niemand kan zijn of haar vergaderstukken nog kwijtraken.

Petear biedt tevens de mogelijkheid om aantekeningen te maken, arceringen of tekeningen aan te brengen (in kleur) in een document, zowel bij de voorbereiding als tijdens het overleg. De aantekeningen worden in het systeem opgeslagen, wat handig is als u na het overleg alles nog eens rustig wilt doornemen.

Petear werkt op elk apparaat. Op een iPad, tablet, laptop of vaste computer. Eenmaal ingelogd op Petear kunt u bij alle documenten, bijlagen en notulen van eerdere vergaderingen. Zodat u zowel thuis als op kantoor, in de trein of auto altijd uw vergaderstukken kunt raadplegen.

Meer info? Kijk op www.petear.nl. Vragen? Neem contact op met Marcel Klaver