Boekingssite voor Yachtcharter De Drait

Boekingssite voor Yachtcharter De Drait

donderdag 21 november 2013

Zoek en Boek is een veelgebruikt begrip. Deze termen zijn vanaf nu ook in gebruik voor het huren van een jacht of sloep. Op www.yachtcharterdedrait.nl is het mogelijk om via een Zoek en Boekfunctie snel inzicht te krijgen in beschikbare vaartuigen in een bepaalde periode.

Eigenaresse Alie Bloemhoff over de vernieuwde website: ’We waren op zoek naar een mogelijkheid om de klant in zo weinig mogelijk stappen informatie te verstrekken. Voorheen hadden we een informatieve site, nu hebben we een actieve boekingswebsite. Natuurlijk is alle informatie over de vloot en de specificaties van elk vaartuig vindbaar. De nadruk ligt echter op het tonen van de beschikbaarheid, zonder dat de klant in hoeft te loggen of persoonsgegevens hoeft in te vullen. Met deze vereenvoudiging van het proces, maken we het onze klanten makkelijker om te boeken’.

De website is gemaakt met TYPO3. De gegevens komen uit het eigen boekingssysteem en zijn gekoppeld aan de boekhouding. Elke reservering wordt direct verwerkt in het boekingssysteem.

Yachtcharter De Drait verhuurt boten in Nederland en in Duitsland. De website is in drie talen: Nederlands, Duits en Engels.