De organisatie ZonMw stimuleert gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Voor het papierloos vergaderen kozen zij voor Petear. Petear is door ons ontwikkeld en een unieke toepassing voor papierloos vergaderen. Uniek omdat het een apparaatonafhankelijke oplossing is. Precies de reden waarom ZonMw bij WIND Internet terecht gekomen is. Ramon van der Maas, stafmedewerker, vertelt in het filmpje over de keuze.

 

Papierloos vergaderen

Efficiënter vergaderen. Iedereen dezelfde stukken. Geen vergaderstukken kwijt. Aantekeningen maken én delen. Besparen op papier-, print- en portokosten. Zomaar een paar voordelen.

En… vergaderen wordt een stuk prettiger en eenvoudiger als alle vergaderstukken digitaal beschikbaar zijn!

Apparaatonafhankelijk: belangrijk voordeel

Waarom Petear? ZonMw werkt met een vaste staf én externe commissieleden. Ieder brengt een eigen apparaat mee. Papierloos vergaderen faciliteren kan daarom niet met een App. Petear is een web toepassing die werkt in een browser en werkt op alle apparaten. En bovendien in meerdere browsers: Chrome, Internet Explorer, Safari en Firefox. Deelnemers aan een vergadering gebruiken hun eigen vertrouwde apparaat en platform.

App

Werkt u met een Apple tablet? Voor de iPad is een app gemaakt voor het offline werken. Daardoor is het mogelijk op elk moment en elke plaats aantekeningen en annotaties te maken en bewaren.

Nieuwsgierig?

Op petear.nl ziet u alle voordelen op een rij, een overzicht van de gebruikte techniek en een klantenlijst. Petear proberen? Ga naar www.petear.nl en ontvang vijf gratis proefvergaderingen! Behoefte aan een telefonische rondleiding of andere vragen? Neem dan contact op met Marcel Klaver, Erald Jellema of Peter Wijngaarden. U kunt zich ook abonneren op de blog.