Niet één website, maar vijf tegelijk hebben we gebouwd met de gemeente Vlissingen. Een groot project, waarbij de samenwerking belangrijk is gebleken. Geen strakke afspraken, maar regelmatig overleg is een succesvolle strategie gebleken. Onze praktische en no-nonsense benadering sprak Vlissingen erg aan. Arnoud van Haaren, informatieadviseur bij de gemeente, vertelt in het filmpje over de keuze voor WIND Internet en het verloop van het project.


Vijf websites op één moment live

De hoofdwebsite van de gemeente Vlissingen is ontwikkeld tegelijk met vier subsites. Dit zijn ze:

Webrichtlijnen

De hele serie sites van de gemeente Vlissingen voldoet sinds 2014 aan de webrichtlijnen, Zij mogen het keurmerk 'drempelvrij' met drie sterren voeren op hun TYPO3-websites.

De sites voldoen aan de hoogste standaard van de stichting Waarmerk drempelvrij voor een toegankelijke, gebruiksvriendelijke kwaliteitswebsites.
Zie www.webrichtlijnen.nl

Sociaal intranet: Visnet

Visnet is de naam voor het Vlissingse intranet. Het is het sociale intranet gebaseerd op TYPO3 dat we bij veel gemeentes geïmplementeerd hebben. Het voorziet prima in de behoeftes die er zijn in Vlissingen en met een paar aanpassingen op de standaardinstallatie draait het intranet naar volle tevredenheid. Persoonlijk, interactief, flexibel!

Weten welke modules ons standaard intranet heeft?
Kijk bij sociaal intranet.