Ons team

Jan ten Hoor

Mijn naam is Jan ten Hoor en ik ben in december 2011 het team komen versterken als projectleider en commercieel medewerker. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe website, een intranet of een project door ons laat uitvoeren, heeft u de kans dat u mij spreekt. 

Ronald van Gelderen

Als u contact opneemt met de helpdesk is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ronald van Gelderen is mijn naam en ik denk in oplossingen.

Sinds juni van 2013 mag ik als helpdesk medewerker u van dienst zijn bij het oplossen van uw problemen en het beantwoorden van uw vragen. Met MCSE en jaren ervaring in mijn broekzak streef ik naar een snelle en vooral goede behandeling van uw incident.

Gerard Wijngaarden

Mijn naam is Gerard Wijngaarden. Ik ben als CISO verantwoordelijk voor het informatiebeveiligingsbeleid van WIND Internet. Verder houd ik me bezig met alle zaken rondom ons certificaat, ISO27001 en NEN7510. Natuurlijk komt u mij ook nog tegen op het gebied van TYPO3. Ik ondersteun daarin collega's en word ook als projectleider ingezet op een aantal kleinere projecten. Ik werk sinds februari 2019 3 dagen (wo-vr) in de week voor WIND Internet.

Rudy Gnodde

Mijn naam is Rudy Gnodde en ik werk vanaf september 2004 bij WIND Internet. Als programmeur ben ik verantwoordelijk voor de technische oplevering, ontwikkeling en onderhoud van websites. Ik programmeer dan ook in diverse programmeertalen, zoals PHP en javascript.
Daarnaast heb ik veel ervaring met Typoscript, de taal die gebruikt wordt binnen het Content Management Systeem TYPO3. Naast mijn werkzaamheden bij WIND Internet ben ik betrokken bij de lokale politiek, hier in Leeuwarden. Wilt u meer weten over TYPO3, of heeft u andere vragen?

Gerrit Venema

01010111 01000001 01000111 ... WritingMachine.newInstance(String[] aaarrgh). Ahem... U raadt het al, een programmerende werknemer die een stukje moet schrijven. Dus ter uwer informatie ende eenige vermaeck, mijn naam is Gerrit Venema. Sinds 2000 kunt u mij aan de lijn krijgen als u belt naar Wijngaarden AutomatiseringsGroep of WIND Internet.

Over de afgelopen jaren heb ik mij op vele terreinen van informatie beziggehouden met de techniek. Natuurlijk was er de opkomst van van "Het Internet". In 2000 voor velen nog een aardigheidje, inmiddels een geduchte concurrent van de tv. Voor mij was de uitdaging om via de steeds ontwikkelende browsers mensen informatie te bieden en te laten bewerken en die informatie op internet te krijgen. Een greep uit de dingen waar ik verder bij betrokken was: ik heb scholieren hun rooster getoond, lonen en pensioenen berekend, belastingformulieren ingevuld en gevolgd, sms'jes gekregen van haperende computers, verordeningen van gemeenten gepubliceerd en contracten bijgehouden. Styling en layout zijn niet mijn sterkste punt, maar voor tekstverwerking en berekeningen ben ik u graag van dienst. De kans is zeer wel aanwezig dat dit al veel meer was dan u ooit had willen weten van mij.

Wytze Hiemstra

Mijn naam is Wytze Hiemstra en ik werk sinds februari 2011 bij WIND Internet. Na mijn afstudeerproject ben ik als programmeur aan boord gekomen.

Ik ben voornamelijk bezig met het maken van de templates, de basis voor elke TYPO3 website en de vervolgstappen die nodig zijn om een website op het WWW te krijgen. Daarnaast houd ik mij ook  bezig met het maken van toevoegingen voor websites, zoals bv. cursusgidsen, evenementenkalenders en vacature-overzichten.

Robert van Kammen

Mijn naam is Robert van Kammen, en ik werk sinds februari 2011 bij WIND Internet.

Ik heb de HBO studie Hogere Informatica gevolgd. Voor deze studie heb ik mijn afstudeeropdracht uitgevoerd bij WIND Internet. Ik hou mij net zoals mij collega's bezig met PHP, Javascript en TYPO3. Met behulp van deze technieken maak ik uw website of intranet helemaal in orde.

Daniël de Vries

Hallo, mijn naam is Daniël de Vries. Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij WIND Internet. Met behulp van onder andere PHP, Javascript en TYPO3 houd ik me voornamelijk bezig met het maken van web-based oplossingen. Samen met mijn collega's hoop ook ik u van dienst te kunnen zijn.

Jurjen Visser

Hallo, mijn naam is Jurjen Visser. Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij WIND Internet als programmeur. Met behulp van onder andere PHP en TYPO3 houd ik me voornamelijk bezig met het migraties en onderhoud van websites/intranet, zodat de website of intranet weer up-to-date is. Daarnaast ben ik erg enthousiast over TYPO3! 

Kees Sonnema

Mijn naam is Kees Sonnema en sinds november 2017 ben ik werkzaam bij WIND Internet als programmeur.

Ik houd mij voornamelijk bezig met PHP en TYPO3. Mochten er design-gerelateerde problemen zijn dan kan ik u daar ook mee van dienst zijn. Ik zorg er samen met mijn collega's voor dat uw website goed werkt en zal blijven werken!

Marcel Klaver

Hallo, mijn naam is Marcel Klaver en ik ben product manager van het pakket Petear. Papierloos vergaderen is geen doel op zich maar een manier om efficiënter te kunnen vergaderen. Deze manier van vergaderen kan voor een enorme tijdwinst zorgen en een hoop irritaties wegnemen. Ik zorg ervoor dat de wensen van de gebruikers worden vertaald in goede oplossingen. Hierbij houd ik rekenschap met het optimaliseren van de verschillende processen.

Erald Jellema

Mijn naam is Erald Jellema. Sinds juni 2013 ben ik werkzaam bij WIND Internet als commercieel medewerker. Ik informeer bedrijven en organisaties over onze zeer nuttige producten. Mijn doel is dat de voordelen van onze producten ervaren worden zodat er op een meer efficiëntere manier gewerkt kan worden. 

Joukje Wijngaarden

"U spreekt met Joukje Wijngaarden van WIND Internet." Mij zult u voor technische zaken niet snel spreken, want ik ben achter de schermen werkzaam als management assistent. Dat houdt in dat ik het management ondersteun met allerlei werkzaamheden met als doel hen zoveel mogelijk te ontlasten. 
Daarnaast verzorg ik de boekhouding en kán het gebeuren dat ik u bel als er nog niet betaald is of u heeft vragen over de facturatie.
Al sinds het bestaan van WIND Internet ben ik hier werkzaam, met veel plezier!

Sander Valkema

Mijn naam is Sander Valkema. Sinds februari 2018 ben ik werkzaam bij WIND internet. Sindsdien houd ik me vooral bezig met front-end ontwikkeling en het managen/beoordelen van updates/migraties van onze websites. Ik ben handig met php, css, html5, typoscript, fluid/flow, javascript en met verschillende platformen zoals sass en jqeury. Daarnaast heb ik een gedegen ervaring met webdesign en photoshop.

Jord de Jong

Mijn naam is Jord de Jong en ik ben sinds februari 2018 werkzaam bij WIND Internet als programmeur. Ik werk voornamelijk met PHP, TypoScript en Fluid om binnen het TYPO3 CMS zowel nieuwe als bestaande functionaliteiten te implementeren en bij te werken.

Hielko Luimstra

Ik ben Hielko Luimstra en werk sinds november 2018 bij WIND Internet als systeembeheerder. Mijn ervaring heb ik o.a. opgedaan bij gemeente Heerenveen waar ik 19 jaar als systeembeheerder heb gewerkt. Toen ik begon was er nog geen Windows en deden we alles vanuit DOS. Word Perfect was toen nog de meest bekende tekstverwerker, Word was er toen nog niet. Om mijn kennis op pijl te houden ben ik in 2016 begonnen met een MCSA cursus (Windows Server 2012). Bij WIND Internet kan ik eindelijk weer de kennis toepassen uit mijn tijd bij de gemeente Heerenveen en uit bovengenoemde cursus.

Naast mijn dagelijks werk heb ik een aantal hobby’s zoals voetbal, films kijken, autorijden en met mijn PC knutselen. Vroeger had ik ook behoorlijk wat games maar dat is nu een stuk minder.

Ik heb zelf gevoetbald, ben scheidsrechter geweest en ook nog assistent scheidsrechter in de Hoofdklasse bij de amateurs.

Carola Taylor Parkins

Mijn naam is Carola Taylor, sinds december 2018 werkzaam bij WIND Internet. Met mijn jarenlange ICT ervaring kom ik het team versterken. Ik houd mij voornamelijk bezig met het testen van onze websites.

Patrick Broersma

Mijn naam is Patrick Broersma . Ik werk sinds 1 april 2019 bij WIND internet (Nee, dat is geen grap). Ik ben nadat ik een bootcamp heb gevolgd van Code Gorilla, ingestroomd als junior web developer. Mijn voornamelijke bezigheden zijn problemen oplossen die te maken hebben met PHP,TYPO3 en CSS.

Marcel van der Tuin

Mijn naam is Marcel van der Tuin en sinds 1 april 2019 werk ik bij WIND Internet. Op dit ogenblik houd ik me bezig met de implementatie van webdesign binnen de TYPO3 configuratie. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om me te verdiepen in grafische/ visuele media. In de toekomst wil ik graag mijn werk en vrijetijdsbesteding combineren om uiteindelijk full stack developer te worden.