Ons team

Gerard Wijngaarden

Mijn naam is Gerard Wijngaarden. Als manager ben ik verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken bij WIND Internet. Ik ben vaak het eerste aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten. Ook ben ik eindverantwoordelijk voor de uiteindelijke oplevering van websites, intranetten of andere producten. 

Daarnaast stuur ik het team van programmeurs aan en is het mijn taak bestaande klanten te informeren over nieuwe mogelijkheden binnen hun huidige website of intranet. Ik ben ook actief op het gebied van marketing en de positie die internet hier in neemt.

Al met al kun je zeggen dat ik een spin in het web ben binnen WIND Internet.

Jan ten Hoor

Mijn naam is Jan ten Hoor en ik ben in december 2011 het team komen versterken als projectleider en commercieel medewerker. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe website, een intranet of een project door ons laat uitvoeren, heeft u de kans dat u mij spreekt. 

Ronald van Gelderen

Als u contact opneemt met de helpdesk is de kans groot dat u mij aan de lijn krijgt. Ronald van Gelderen is mijn naam en ik denk in oplossingen.

Sinds juni van 2013 mag ik als helpdesk medewerker u van dienst zijn bij het oplossen van uw problemen en het beantwoorden van uw vragen. Met MCSE en jaren ervaring in mijn broekzak streef ik naar een snelle en vooral goede behandeling van uw incident.

Rudy Gnodde

Certified TYPO3 Integrator

Mijn naam is Rudy Gnodde en ik werk vanaf september 2004 bij WIND Internet. Als programmeur ben ik verantwoordelijk voor de technische oplevering, ontwikkeling en onderhoud van websites. Ik programmeer dan ook in diverse programmeertalen, zoals PHP en javascript.
Daarnaast heb ik veel ervaring met Typoscript, de taal die gebruikt wordt binnen het Content Management Systeem TYPO3. Naast mijn werkzaamheden bij WIND Internet ben ik betrokken bij de lokale politiek, hier in Leeuwarden. Wilt u meer weten over TYPO3, of heeft u andere vragen?

Hielke Jager

Mijn naam is Hielke Jager. Als programmeur werk ik aan de continue verbetering en oplevering van producten en dienstverlening van WIND Internet. Ik maak gebruik van mijn kennis van programmeertalen als PHP en javascript. Sinds het begin van mijn werkzaamheden bij WIND Internet heb ik mij ook bekwaamd in typoscript, de taal die gebruikt wordt binnen het open source CMS TYPO3.

Naast het werken aan websites en opleveringen daarvan, ben ik ook verantwoordelijk voor het interne systeembeheer in de organisatie. Ook ben ik verantwoordelijk voor het beheren van de diverse servers die WIND Internet gebruikt voor het hosten van websites. Heeft u vragen over programmeren, websites, servers of andere technische zaken?

Gerrit Venema

01010111 01000001 01000111 ... WritingMachine.newInstance(String[] aaarrgh). Ahem... U raadt het al, een programmerende werknemer die een stukje moet schrijven. Dus ter uwer informatie ende eenige vermaeck, mijn naam is Gerrit Venema. Sinds 2000 kunt u mij aan de lijn krijgen als u belt naar Wijngaarden AutomatiseringsGroep of WIND Internet.

Over de afgelopen jaren heb ik mij op vele terreinen van informatie beziggehouden met de techniek. Natuurlijk was er de opkomst van van "Het Internet". In 2000 voor velen nog een aardigheidje, inmiddels een geduchte concurrent van de tv. Voor mij was de uitdaging om via de steeds ontwikkelende browsers mensen informatie te bieden en te laten bewerken en die informatie op internet te krijgen. Een greep uit de dingen waar ik verder bij betrokken was: ik heb scholieren hun rooster getoond, lonen en pensioenen berekend, belastingformulieren ingevuld en gevolgd, sms'jes gekregen van haperende computers, verordeningen van gemeenten gepubliceerd en contracten bijgehouden. Styling en layout zijn niet mijn sterkste punt, maar voor tekstverwerking en berekeningen ben ik u graag van dienst. De kans is zeer wel aanwezig dat dit al veel meer was dan u ooit had willen weten van mij.

Wytze Hiemstra

Mijn naam is Wytze Hiemstra en ik werk sinds februari 2011 bij WIND Internet. Na mijn afstudeerproject ben ik als programmeur aan boord gekomen.

Ik ben voornamelijk bezig met het maken van de templates, de basis voor elke TYPO3 website en de vervolgstappen die nodig zijn om een website op het WWW te krijgen. Daarnaast houd ik mij ook  bezig met het maken van toevoegingen voor websites, zoals bv. cursusgidsen, evenementenkalenders en vacature-overzichten. Ik ben bereikbaar onder:

Robert van Kammen

Mijn naam is Robert van Kammen, en ik werk sinds februari 2011 bij WIND Internet.

Ik heb de HBO studie Hogere Informatica gevolgd. Voor deze studie heb ik mijn afstudeeropdracht uitgevoerd bij WIND Internet. Ik hou mij net zoals mij collega's bezig met PHP, Javascript en TYPO3. Met behulp van deze technieken maak ik uw website of intranet helemaal in orde.

Daniël de Vries

Hallo, mijn naam is Daniël de Vries. Sinds december 2014 ben ik werkzaam bij WIND Internet. Met behulp van onder andere PHP, Javascript en TYPO3 houd ik me voornamelijk bezig met het maken van web-based oplossingen. Samen met mijn collega's hoop ook ik u van dienst te kunnen zijn.

Marcel Klaver

Hallo, mijn naam is Marcel Klaver en ik ben in december 2012 het team komen versterken als commercieel medewerker. Ik informeer bedrijven en overheden over ons product voor papierloos vergaderen genaamd Petear, en hoop dat iedereen hierdoor makkelijker en efficiënter kan werken en dat we verantwoord met het milieu om kunnen gaan. Een beter milieu begint tenslotte bij jezelf.

Erald Jellema

Mijn naam is Erald Jellema. Sinds juni 2013 ben ik werkzaam bij WIND Internet als commercieel medewerker. Ik informeer bedrijven en organisaties over onze zeer nuttige producten. Mijn doel is dat de voordelen van onze producten ervaren worden zodat er op een meer efficiëntere manier gewerkt kan worden. 

Joukje Wijngaarden

"U spreekt met Joukje Wijngaarden van WIND Internet." Mij zult u voor technische zaken niet snel spreken, want ik ben achter de schermen werkzaam als management assistent. Dat houdt in dat ik het management ondersteun met allerlei werkzaamheden met als doel hen zoveel mogelijk te ontlasten. 
Daarnaast verzorg ik de boekhouding en kán het gebeuren dat ik u bel als er nog niet betaald is of u heeft vragen over de facturatie.
Al sinds het bestaan van WIND Internet ben ik hier werkzaam, met veel plezier!