TYPO3

TYPO3 is een open-source framework met een krachtig en flexibel Content Management Systeem (CMS). TYPO3 valt onder de GNU/GPL licentie. Dat betekent dat u het zonder te betalen mag downloaden van internet.

Ons werk is het voor u op maat inrichten van TYPO3 zodat het past wat u voor ogen heeft met u website of applicatie. Wij werken al vele jaren voor onze klanten met plezier met TYPO3 en kunnen ons specialist noemen in het systeem. Het voordeel is dat we dus veel maatwerk al eens hebben bedacht, waar u niet nogmaals voor hoeft te betalen. Want open-source betekent ook: het delen van kennis en ervaring.

Werken met het CMS van TYPO3

Met TYPO3 kunnen redacteuren na een korte instructie al aan de slag. TYPO3 heeft een heldere 'achterkant' zonder veel opsmuk en details. Alle gangbare bewerkingen - beelden toevoegen, pagina's maken, slepen en klikken - zijn eenvoudig toepasbaar.

Ook een gevorderde of ervaren webmanager kan zijn of haar hart ophalen met TYPO3, omdat vrijwel alles op maat is in te richten. Verder biedt TYPO3 de mogelijkheid nieuwsbrieven, mailinglijsten of het beheer van een productdatabase eenvoudig te regelen.

TYPO3: hoe duur is dat?

TYPO3 is een open-source systeem en dat maakt het al snel veel voordeliger dan andere systemen, zeker in vergelijking met de closed-source systemen. U betaalt voor de uren die nodig zijn alles op maat in te regelen. Dat u niet betaalt voor de prijs van de software, wil niet zeggen dat het systeem zonder waarde is. Integendeel, wereldwijd zijn er honderden programmeurs dagelijks bezig met TYPO3, waardoor de mogelijkheden steeds uitgebreider worden. Kortom, u bespaart niet alleen een paar honderd tot duizenden euro’s; u beschikt met TYPO3 ook nog eens over een kwalitatief hoogstaand product.

WIND Internet lid van de TYPO3-association

WIND Internet is vanaf 3 december 2005 officieel lid van de TYPO3-association. Deze organisatie is in het leven geroepen om erop toe te zien dat TYPO3 verder ontwikkeld wordt. Wij dragen ook financieel bij aan de ontwikkeling.

Kortom, wilt u op een eenvoudige maar accurate manier uw website beheren, neem dan contact op met ons, zodat wij ervoor zorgen dat TYPO3 bij u geïnstalleerd wordt.

Supporting Member of the TYPO3 Association