NVZA viel voor het gebruikersgemak en de scherpe prijs

De NVZA ondersteunt apothekers van het ziekenhuis in hun professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuisapothekers (NVZA) is een van onze Petear-gebruikers. De taak van de NVZA is het ondersteunen van apothekers van het ziekenhuis in hun professionele en maatschappelijke verantwoordelijkheid om de farmaceutische specialistische zorg voor patiënten optimaal te laten verlopen. 

Gebruikersgemak en prijs

Sinds dit jaar maakt het team dat bestaat uit 8 medewerkers gebruik van Petear. Een van de gebruikers is directiesecretaresse Jantina Bouwman. Zij was nauw betrokken bij de besluitvorming. “Voordat Petear werd gebruikt, werden de bestanden in een map voor het bestuur op het intranet gezet van de NVZA (Connect). Voor de voorzitter werd een aparte geannoteerde agenda gemaakt.” Een aantal medewerkers hadden in het verleden al digitaal vergaderd, wat ook de reden was om te zoeken naar een mogelijkheid dit ook te introduceren bij de NVZA. “Er werd gezocht naar een systeem vergelijkbaar met i-Babs, omdat enkele gebruikers hier in het verleden goede ervaringen mee hadden. In de besluitvorming werd onder andere gelet op het gebruiksgemak en de prijs.”

Notulen snel klaar 

Inmiddels werkt het team met Petear en is men vooral ook tevreden over het gebruiksgemak. “In het kort kan een toelichting worden gegeven op wat er van het bestuur wordt verwacht. Als notulist vind ik het notuleren een stuk gemakkelijker, omdat je bij elk vergaderstuk ziet wat er van het bestuur wordt gevraagd en daarbij heb je de documenten gelijk paraat. Aan het einde van de vergadering heb je de notulen klaar. Je kunt gemakkelijk actie- en besluitenlijsten aanmaken.” aldus Jantina Bouwman.

Jantina Bouwman
Directiesecretaresse

Image mask
"Aan het einde van de vergadering heb je de notulen klaar. Je kunt gemakkelijk actie- en besluitenlijsten aanmaken.” "
Image overlay

Jantina Bouwman Directiesecretaresse NVZA