Typo3

Het open source enterprise CMS
Het CMS voor (overheids)organisaties en bedrijven die zeker willen zijn van optimale toegankelijkheid én foutloze techniek. Het CMS is prettig in gebruik en in staat mee te groeien met uw organisatie. Kies vandaag nog voor een stevig en flexibel fundament voor uw website en ga aan de slag met TYPO3.

Intranet

Sociaal intranet met TYPO3
Een sociaal intranet of extranet gebaseerd op personalisatie, samenwerking en interactie. Het intranet bouwen we in TYPO3. De basis is een complete set standaardmodules, die eenvoudig te installeren is. Specifieke wensen? Maatwerkoplossingen ontwikkelen we graag voor u!

Petear

Papierloos vergaderen
Petear is een unieke toepassing voor papierloos vergaderen. Het maakt het voorbereiden van een vergadering een stuk simpeler, de deelnemers beschikken allemaal tegelijk en van tevoren over dezelfde informatie en niemand kan zijn of haar vergaderstukken nog kwijtraken. Probeer Petear gratis op www.petear.nl.

WIJ ZIJN WIND INTERNET

Samen met u mooie websites bouwen, dat is wat we graag doen. Als webbouwer uit Leeuwarden maken we op basis van beproefde en veilige open-source techniek prachtige en toegankelijke websites, intranetten en meer. Dat doen wij voor (semi) overheid en zakelijke markt. Zie ook onze referenties. Wij zijn benieuwd waar we u mee kunnen helpen. Aangenaam kennis te maken. Kijk hier voor onze bouwmethode.