Domeinnaam registreren

Als u de domeinnaam vast wilt leggen, regelen wij de benodigde registratie voor u. Uw bestaande domein verhuizen naar naar onze servers? Ook dat regelen we voor u! Voor het registreren van een domeinnaam vult u onderstaande formulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Kosten domeinregistratie

U betaalt ons alleen het jaarlijkse bedrag voor de registratie van de domeinnaam. Daarmee legt u vast dat u de eigenaar bent van het domein. Dit zijn de bedragen voor domeinen:

Extensie Prijs per jaar (ex. BTW)

.nl

€ 23,--

.frl

€ 42,50

.com

€ 30,--

.info

€ 30,--

.biz

€ 30,--

.nu

€ 39,--

.net

€ 30,--

.org

€ 30,--

.be

€ 30,--

.de

€ 30,--

.eu

€ 19,--

Een tweede domein registreren

Als u al een domeinnaam met website heeft en u wilt een tweede domeinnaam koppelen, dan kiest u voor het forward-abonnement.

  • U betaalt € 25,00 per jaar als uw tweede en iedere volgende domeinnaam op onze hostingserver draait. Bedrag is inclusief e-mailadressen.
  • U betaalt € 39,00 per jaar als de domeinnaam bij een andere hostingprovider staat. Bedrag is inclusief e-mailadressen.

Overige diensten WIND Internet

Wilt u uw website laten hosten, mailverkeer regelen of heeft u meer bandbreedte nodig? Ook dat kunnen we voor u doen. U betaalt voor iedere extra dienst die u bij ons wil afnemen. Vraag ons om een offerte en u heeft binnen enkele werkdagen meteen het overzicht.